Skip to content

Oefentherapie

Oefen voor een betere houding en sterkere spieren of minder stress.

Oefentherapie

Oefen voor een betere houding en sterkere spieren of minder stress.

Rugklas: betere houding en sterke spieren

Een goede houding en sterke spieren dragen bij aan het gezond houden van uw lichaam. Er zijn legio boeken en filmpjes op internet met oefeningen die u kunt doen om dit te bereiken. Echter is het van groot belang om de oefeningen op een goede en juiste manier uit te voeren om er daadwerkelijk profijt van te hebben. Niets is zo frustrerend om regelmatig tijd en energie te steken in het doen van oefeningen en er geen resultaat van te ervaren. Helaas komt dit heel vaak voor.

 

Hierom hebben wij een oefenklas in het leven geroepen. Om uw houding te verbeteren en (rug)spieren te versterken bieden we in onze praktijk te Almere de mogelijkheid om deel te nemen aan deze rugklas.

 

Hiermee zal u beter bestand raken tegen de dagelijkse belasting die we van ons lichaam vragen.

 

Ademtherapie: minder stress door betere ademhaling

Vaak gaat spanning en overbelasting gepaard met stress. Door een goede ademhaling kunt u uw lichaam beter van zuurstof voorzien en leren om de momenten van stress beter aan te kunnen en hierdoor beter te kunnen ontspannen. Het is mogelijk om deel te nemen aan onze ademhalingsklas waarin u de basisbeginselen van een goede ademhaling leert.

 

Deze oefenklassen worden eens per week gegeven en is erop gericht om u in minimaal 4 maximaal 8 sessies, een basis te helpen creëren waarmee u zelf verder kan.

 

Individuele sessies behoren tot de mogelijkheid.

 

Duur rugklas: 1 uur

Duur ademhalingstraining: 30 min

 

Online oefeningen

Mocht u niet deel kunnen nemen en u wilt toch diverse oefeningen bekijken dan adviseren wij om op www.mijnoefening.nl te kijken. Hierop vindt u diverse oefeningen die u kunt doen om uw spieren te versterken en soepeler te maken.

 

oefentherapie-staand