Skip to content

Medische klachten

Neem contact op!

Chiropractie Amsterdam

Neem contact op!

Heeft u behoefte aan chiropractie in Amsterdam? Wij kunnen u snel en gericht verder helpen met een groot aantal pijnklachten. Deze klachten ontstaan vaak door bijvoorbeeld een kleine afwijking in de wervelkolom, waardoor een zenuw bekneld kan raken. Chiropractie wordt door Rodermans in Amsterdam toegepast om de afwijking te corrigeren en daarmee de beknelde zenuw te bevrijden. Deze aanpak vereist geen enkele vorm van medicatie of operatie en is snel uitvoerbaar.

 

Meteen een afspraak maken?

 


Praktijk Chiropractie Amsterdam

Telefoon: 020 – 671 62 60
Email: amsterdam@rodermans-kirtley.nl

 

Chiropractie voor u in Amsterdam

De hoogopgeleide chiropractors van Rodermans (Chiropractie Amsterdam)worden constant bijgeschoold om gebruik te kunnen maken van de nieuwste technieken en methoden. Wij beoefenen daarmee chiropractie die voor u in Amsterdam het veiligst en meest effectief is. Als u contact met ons opneemt zullen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn met een afspraak voor een consult. Na het vaststellen van uw klachten maken wij een specifiek behandelplan, nauwlettend op uw lichaam afgestemd. Dit behandelplan bestaat doorgaans uit een serie behandelingen, vaak twee per week. Dit patroon wordt binnen de chiropractie bij ons in Amsterdam aangepast tot het probleem is verholpen. Wij maken uit voorzorg aan het eind nog wel een controleafspraak om er zeker van te zijn dat u niet onverhoopt toch weer pijnklachten ondervindt.

 

De behandeling

Voor chiropractie bestaat uw behandeling in Amsterdam uit een manuele therapie, waarbij de chiropractor druk zet op precieze plaatsen op uw lichaam. Op deze manier wordt de wervel die uw zenuw beknelt gecorrigeerd. Om deze correctie te behouden moet hij meermalen worden uitgevoerd, tot het lichaam de gecorrigeerde positie van de wervel als standaard ervaart en kan behouden.
Chiropractie in Amsterdam is een relatief nieuwe vorm van behandeling en het mag geen verrassing zijn dat het onderhevig is geweest aan hevige kritiek. Sommige mensen geloven dat het verdraaien en ‘kraken’ van bijvoorbeeld de rug en nek geen klachten verhelpt, maar eerder klachten veroorzaakt. Wij kunnen echter met zekerheid zeggen dat ons grote bestand aan tevreden patiënten anderszins beweert. Wij beoefenen, al ruim 20 jaar, chiropractie in Amsterdam op een verantwoordelijke wijze en staan achter de werking van onze behandelingen.

 

Consult of behandeling

Chiropractie is in Amsterdam een bloeiende vorm van geneeskunde met steeds meer beoefenaars hier en door het hele land. Wij helpen u graag van uw (pijn)klachten af, met een professioneel consult of een behandelplan, afgestemd op uw behoeften. Van een tintelend gevoel in uw vingers tot chronische spierpijn in uw armen of benen, wij weten er raad mee. Voor vakkundig beoefende chiropractie in Amsterdam, neem snel contact met ons op.