Skip to content

Chiropractie Amstelveen

Neem contact op!

Chiropractie Amstelveen

Neem contact op!

Op zoek naar een chiropractor in Amstelveen? Wij helpen u graag in onze praktijk achter het Stadionplein, snel bereikbaar vanuit Amstelveen. Bij aanhoudende pijnklachten is het verstandig om een keer contact op te nemen met een chiropractor. Onze kliniek in Amsterdam (aan de rand van Amstelveen) staat voor u klaar om de klachten te verhelpen. Met jaren aan ervaring kan onze chiropractor voor u in Amstelveen snel en gericht te werk gaan om achter de bron van uw problemen te komen. Als deze in kaart zijn gebracht kan zonder enige vorm van operatie of medicatie begonnen worden aan de therapie. Met weinig moeite kan de pijn merkbaar worden verlicht, en na een paar maanden zelfs volledig worden weggenomen. Onze chiropractor draait ook voor patiënten uit Amstelveen de hand niet om.

 

Meteen een afspraak maken?

 


Praktijk Chiropractor Amstelveen / Amsterdam

Telefoon: 020 – 671 62 60
Email: amsterdam@rodermans-kirtley.nl


 

Wat gaat de chiropractor, voor u uit Amstelveen, doen?

Na het maken van een afspraak en het bepalen van de bron van uw pijnklachten gaan wij aan het werk om een traject op te stellen. Dit behandelplan wordt door de chiropractor precies afgestemd op uw specifieke behoeften. Met dit plan als uitgangspunt krijgt u op wekelijkse basis manuele therapie. Dit houdt in dat uw chiropractor met precies toegepaste druk beknelde zenuwen ontlast. Deze bevrijding van zenuwen verlicht ook de pijn of neemt deze geheel weg. Het is belangrijk om in dit geval nog wel terug te komen voor enkele nabehandelingen. De chiropractor is namelijk pas tevreden als uw klachten blijvend verholpen zijn. Dat gebeurt pas als uw lichaam de gecorrigeerde positie van uw ruggengraat als standaard ervaart.

 

Waarom een chiropractor?

Chiropractie is een relatief nieuwe vorm van geneeskunde. Wij houden echter vol dat de effecten op onze klanten geen toeval zijn. Met ruim 20 jaar ervaring en een lange lijst aan tevreden mensen die u voorgaan heeft u niets te vrezen. Onze chiropractor zal voor u in Amstelveen zijn uiterste best doen om uw pijnklachten zo snel mogelijk te verlichten en uiteindelijk permanent op te lossen.

 

U staat centraal

Bij Rodermans staat u centraal. Dit is nodig, aangezien Rodermans’ eisen voor de kwaliteit van onze zorg erg streng zijn. Onze professionals moeten aan hoge standaarden voldoen om u de zorg te bieden die u mag verwachten van ons. De chiropractor die u in Amstelveen/ Amsterdam behandelt heeft jaren aan opleiding en werkervaring achter de rug en leert nog steeds regelmatig de modernste technieken door bijscholing. De chiropractie staat niet stil en wij doen er alles aan om vooraan te staan bij nieuwe ontwikkelingen. Laat pijn niet uw leven beheersen en neem snel contact op met onze chiropractor, zodat wij ook lichamelijke klachten vanuit Amstelveen snel en effectief kunnen verhelpen.