Skip to content

Chiropractor Lelystad

Neem contact op!

Chiropractor Lelystad

Neem contact op!

Op zoek naar een chiropractor in Lelystad? Heeft u last van pijnklachten? De chiropractor kan voor u, woonachtig in Lelystad, uitkomst bieden. U kunt dan voor dit eerste consult langskomen bij onze praktijk in Almere (makkelijk te bereiken vanuit Lelystad). Wij nemen hier de pijnklachten uitgebreid door en stellen een behandelplan op. Aan de hand van dit plan zal de chiropractor voor u de klachten verlichten en uiteindelijk verhelpen. U zult zich dan hopelijk voegen bij ons immer groeiende bestand van tevreden klanten. Pijnklachten in uw rug of nek, maar ook in armen of benen worden verleden tijd met de therapie die wij bieden. Zonder het gebruik van ingrijpende operaties of medicijnen is de chiropractor in staat uw klachten te verhelpen, ook als u woonachtig bent in Lelystad.

 

Meteen een afspraak maken?


Praktijk Chiropractor Lelystad (Almere)

Telefoon: 036 – 534 38 83
Email: almere@rodermans.nl


 

Wat kan de chiropractor betekenen voor u in Lelystad?

Onze professionals zijn hoogopgeleid in de chiropractie en ontvangen regelmatig bijscholing in de nieuwste methoden. Op deze manier blijven we altijd op de voorlinie van wat een chiropractor kan betekenen voor u in Lelystad. Wij helpen u van een breed scala aan pijnklachten af door middel van een holistische aanpak. Dit mag misschien enigszins zweverig klinken, maar omvat het centrale principe van onder meer de chiropractie: behandel het lichaam als één geheel. Probleem in een deel van uw lichaam kunnen gerelateerd zijn aan een volledig ander deel van uw lichaam. Tintelende vingers kunnen bijvoorbeeld een gevolg zijn van een functiestoornis in uw nek.

 

Waarom een chiropractor?

De chiropractor gaat met grote precisie te werk om te zien wat er bij u aan de hand is. De eerste afspraak gaat diep in op achtergrond om de oorzaak van uw pijnklachten te achterhalen. Pas als deze boven water zijn gaat de chiropractor zich buigen over een behandelplan voor u. Geleid door dit plan kunnen wij vervolgens aan het werk met de manuele therapie. Met het precies uitoefenen van druk op uw rug of nek corrigeren wij de afwijking in uw wervelkolom, waardoor de pijn vermindert.

 

Rodermans is er voor u

Onze kliniek in Almere(snel en makkelijk bereikbaar vanuit Lelystad) huist een chiropractor die maar al te graag voor u aan het werk gaat voor een specifiek op u afgesteld behandelplan. Met jaren aan ervaring en continu bijgeschoold in de modernste technieken staan wij klaar voor u. Chiropractie is nog relatief nieuw in Nederland, maar onze behandelaars hebben een grote basis aan expertise om u de zorg te bieden die u van ons mag verwachten. Wij hebben immers al ruim 20 jaar ervaring! Laat pijnklachten achter u en neem snel contact op met onze chiropractor, zodat wij u, ook al bent u woonachtig in Lelystad, verder kunnen helpen.