Skip to content

Chiropractor nek - Amsterdam

Neem contact op!

Chiropractor nek - Amsterdam

Neem contact op!

Chiropractor nek Amsterdam, een veel gebruikte zoekopdracht op internet omdat helaas veel mensen kampen met nekklachten en er uiteraard zo snel mogelijk vanaf willen. Bij klachten als tintelingen in uw rug, armen of benen is het een goed idee om een chiropractor naar uw nek te laten kijken. Het zal u verbazen hoeveel klachten in het gehele lichaam worden veroorzaakt of versterkt door een beknelde zenuw in uw nek. Uw wervelkolom bevat immers de centrale verbinding tussen hoofd en lichaam, en deze verbinding moet ongehinderd kunnen functioneren. Bij een functiestoornis in uw ruggengraat staat onze chiropractor klaar om uw rug of nek met manuele behandeling in de praktijk in Amsterdam te corrigeren.

 

Meteen een afspraak maken?


Specialist Chiropractor Nek Amsterdam

Telefoon: 020 – 671 62 60
Email: amsterdam@rodermans-kirtley.nl


 

Wat doet de chiropractor met uw nek in Amsterdam?

Therapie van zenuwklachten is een relatief nieuw veld in de geneeskunde. Er zijn nog steeds veel mensen die niet geloven dat het werkt, maar onze tevreden patiënten bewijzen voor ons dat het zeker een positieve invloed heeft op uw leven. Voor een uiteenlopend spectrum aan klachten kan een van onze chiropractors met kleine correcties van uw nek verlichting bieden in onze praktijk in Amsterdam. Veel voorkomende klachten waar wij mee kunnen helpen zijn: migraine, nekpijn, pijnklachten rond de schouders of borstkas of het bekken. Met behulp van manuele therapie kan een chiropractor door kleine hoeveelheden druk te plaatsen op uw rug of nek de pijn verlichten. Mede door deze manuele therapie staat chiropractie apart van andere vormen van geneeskunde. Er wordt gekeken naar behandeling van het lichaam als één geheel en er zijn geen pillen of operaties nodig. Deze holistische methoden geven uw chiropractor de mogelijkheid klachten in uw nek snel en vakkundig te genezen, zonder bijwerkingen of ingrijpende behandelingen.

 

Hoe werkt het?

Voor de behandeling past de chiropractor kleine hoeveelheden druk toe op uw rug of nek. Deze druk corrigeert wervels die enigszins scheef liggen en verhelpt daarmee beknelde zenuwen en de (pijn)klachten die daardoor verschijnen. Met een paar afspraken per week over een paar weken, al naar gelang uw behandelplan, kunnen wij de correctie behouden tot het lichaam deze als standaard beschouwd. Op deze manier verhelpt de chiropractor chronische pijnklachten in uw lichaam en nek in Amsterdam maar ook voor patiënten uit de omgeving Amsterdam.

 

Uw nekklachten zijn verleden tijd

Maak een afspraak met een van onze professionals en uw probleem is snel in behandeling, door een chiropractor die u zonder pillen of operaties van de klachten in uw nek verhelpt. Bel vandaag nog naar onze praktijk in Amsterdam. Voor de meest uiteenlopende pijnklachten kunt u bij ons terecht voor een consult en een behandelplan, afgestemd op uw specifieke klachten. Ieder lichaam is anders en wij nemen alle maatregelen om aan u de optimale zorg te bieden. Neem snel contact met ons op voor een chiropractor voor uw nek in Amsterdam, praktijk vlakbij het Stadionplein.