Skip to content

Chiropractor rug - Amsterdam

Neem contact op!

Chiropractor rug - Amsterdam

Neem contact op!

Chiropractor rug Amsterdam, een veel gebruikte zoekopdracht op internet omdat helaas veel mensen kampen met rugklachten en er uiteraard zo snel mogelijk vanaf willen. Loopt u al langer rond met pijnklachten? Laat onze chiropractor uw rug onderzoeken in onze praktijk in Amsterdam. Met jaren aan training en altijd op de hoogte van de laatste technieken kunnen wij u helpen met problemen over uw hele lichaam. Veel pijnklachten in de benen of onderrug kunnen worden verholpen door een vakkundige chiropractor die uw rug corrigeert. Deze chiropractor vindt u bij Rodermans chiropractie in Amsterdam.

 

Meteen een afspraak maken?


Specialist Chiropractor Rug Amsterdam

Telefoon: 020 – 671 62 60
Email: amsterdam@rodermans-kirtley.nl


 

Wat doet de chiropractor met uw rug in Amsterdam?

Mocht u gebruik willen maken van onze hulp, neem snel contact op voor een afspraak. Onze chiropractor zal dan samen met u kijken waar de oorsprong van uw pijnklachten zit, door middel van een uitgebreid onderzoek. Met deze informatie kan vervolgens een behandelplan worden opgezet. Dit plan begint doorgaans met een intensieve periode, waarin u tweemaal per week bij de chiropractor komt voor correcties aan uw rug in de praktijk in Amsterdam. Het is belangrijk om in deze periode geen afspraken te missen, ook als de pijnklachten al eerder verdwijnen. Om de pijnklachten blijvend te verhelpen moet uw lichaam de gecorrigeerde positie van uw ruggengraat als standaard beschouwen. Dit wordt alleen bewerkstelligd door de chiropractor als hij er zeker van kan zijn dat uw rug in de juiste positie staat.

 

Wat is chiropractie?

Chiropractie is een relatief nieuwe vorm van geneeskunde en kent slechts een paar honderd beoefenaars in Nederland. Desondanks kan onze chiropractor u met uiteenlopende klachten helpen, in de rug of elders in het lichaam, in onze praktijk in Amsterdam. Het grootste voordeel van onze methoden is het gebruik van manuele therapie. Er zijn geen operaties, pillen of injecties nodig om u te helpen met uw pijnklachten. Met behulp van vakkundige handen en jaren aan kennis en ervaring zet onze chiropractor uw rug weer recht, en loopt u weer als herboren door Amsterdam.

 

Rodermans chiropractie

Wij houden een enorm hoge standaard aan voor de kwaliteit van onze zorg. Iedere chiropractor wordt regelmatig bijgeschoold met nieuwe methoden om bijvoorbeeld een rugklacht te corrigeren. Bij pijnklachten in de benen, rug, armen of nek helpen wij u graag verder. Met onze methoden heeft de chiropractor voor uw rug in Amsterdam slechts een paar korte sessies per week nodig. Dit kan snel afgebouwd worden naar gelang uw voortgang. Laat pijnklachten uw leven niet beheersen en neem snel contact op met onze chiropractor om uw rug te laten behandelen in Amsterdam.