Skip to content

Chiropractors Amsterdam

Neem contact op!

Chiropractors Amsterdam

Neem contact op!

Als u last heeft van terugkerende pijnklachten is het misschien tijd om contact op te nemen met onze chiropractors in Amsterdam. Een groot aantal pijnklachten wordt veroorzaakt door een verstoring in uw ruggengraat of nek, vaak een wervel die een paar millimeter scheef staat. Deze onbalans zorgt ervoor dat zenuwen bekneld raken, wat op zijn beurt pijnklachten kan opleveren over het hele lichaam. Voor het oplossen van deze pijnklachten zijn onze chiropractors in Amsterdam jarenlang getraind, zodat zij met precisie uw probleem aan kunnen pakken.

 

Meteen een afspraak maken?


Chiropractors Amsterdam

Telefoon: 020 – 671 62 60
Email: amsterdam@rodermans-kirtley.nl


 

Wat kunnen chiropractors in Amsterdam voor u betekenen?

Bij pijnklachten kunt u zonder problemen contact opnemen met onze praktijk in Amsterdam. Wij zullen dan een afspraak voor u inplannen bij een van onze chiropractors. Zij zullen u uitgebreid ondervragen en onderzoeken om de oorzaak van uw pijnklachten te achterhalen. Na deze grondige onderzoeken kan een behandelplan worden opgesteld. De chiropractors in onze praktijk te Amsterdam zullen dit plan zorgvuldig afstemmen op uw specifieke behoeften. Hierbij letten zij op tal van factoren om uw lichaam als geheel te helpen. Deze holistische methodiek heeft het grote voordeel dat er geen medicatie of operatie bij komt kijken.
Hierna begint het behandelen zelf. Dit start doorgaans twee keer per week en bouwt geleidelijk af. Onze specialisten zullen middels therapie de afwijkende wervel corrigeren, waardoor de pijn afneemt. Deze correctie moet regelmatig herhaald worden, tot de correcte positie door het lichaam wordt gezien en behouden als standaard. Het is daarbij voor u belangrijk om vol te houden, ook als u geen pijnklachten ondervindt. Zolang u het behandelplan volgt, zorgen onze chiropractors in Amsterdam er voor dat uw pijnklachten blijvend verholpen worden. Uit voorzorg wordt altijd wel een controleafspraak gemaakt, een paar maanden na het aflopen van uw behandelingen.

 

Conclusie

Met onze expertise draaien onze chiropractors in Amsterdam er de hand niet voor om om voor u een passend behandelplan op te zetten. Uw pijnklachten zullen snel en blijvend worden opgelost met onze methoden, zonder medicijnen of ingrijpende operaties. Bij chronische pijnklachten in de rug, armen, benen of nek kunt u bij ons terecht. Ons team van ervaren chiropractors in onze praktijk in Amsterdam wordt constant bijgeschoold, om van de laatste ontwikkelingen en methoden gebruik te kunnen maken. Alleen op deze manier kunnen zij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij stellen. Loopt u al langer rond met pijnklachten of zijn deze net begonnen? Neem snel contact op met onze chiropractors in Amsterdam. Praktijk vlakbij het Stadionplein, makkelijk bereikbaar vanaf de ring (A10).