Skip to content

Pijnbestrijding rugklachten Almere

Neem contact op!

Pijnbestrijding rugklachten Almere

Neem contact op!

Onze chiropractors in de praktijk Almere helpen u graag met pijnbestrijding rugklachten, nekklachten, etc. Wij behandelen uw pijnklachten doelgericht middels onze bewezen methodes en dankzij onze hoogopgeleide behandelaars. Bij Rodermans staat uw zorg centraal, en wij stellen de hoogste eisen aan onze dienstverlening. Onze chiropractors worden regelmatig bijgeschoold om zo doortastend mogelijk uw pijnklachten op te kunnen lossen. Pijnbestrijding van rugklachten was nog nooit zo effectief als bij ons in de praktijk in Almere. Met de nieuwste methoden bovenop een basis van ervaring en jaren aan opleiding weten wij raad met al uw klachten. Maak snel een afspraak om te beginnen met de pijnbestrijding van uw rugklachten bij ons in Almere (praktijk aan de Randstad).

 

Meteen een afspraak maken?


Praktijk Pijnbestrijding Rugklachten Almere

Telefoon: 036 – 534 38 83
Email: almere@rodermans.nl


 

Ons plan voor pijnbestrijding van rugklachten in Almere

De eerste afspraak wordt gebruikt om de oorzaak van uw pijnklachten vast te stellen. Met een uitgebreid onderzoek gaat de chiropractor grondig te werk om een behandelplan op te stellen. Dit plan omvat het gehele proces van de pijnbestrijding van onder meer rugklachten in onze praktijk in Almere. Dit proces begint doorgaans met een intensieve periode, waarbij u tweemaal per week langskomt voor een sessie. In deze sessies corrigeert de chiropractor uw rug en verlicht hij/zij uw pijnklachten. Deze manier van pijnbestrijding voor rugklachten wordt zonder pillen of operaties verricht bij ons in de praktijk in Almere. Uw persoonlijke behandeltraject zal snel verlichting geven in uw klachten, en eventueel zelfs de pijn volledig wegnemen al op korte termijn. Het is echter wel belangrijk voor blijvende pijnbestrijding en het wegnemen van de oorzaak van de rugklachtendat u langs blijft komen in Almere. Wij werken namelijk resultaatgericht voor de lange termijn en ons doel is meer dan alleen korte verlichting van uw probleem. Het doel van het behandelplan is niet alleen pijnbestrijding van rugklachten, maar uiteraard het uiteindelijk wegnemen van de oorzaak. Door de correcties in uw rug te blijven herhalen zal uw lichaam de gecorrigeerde positie van uw ruggengraat overnemen als standaard. Het zal dan zelf deze positie behouden.

 

Bij Rodermans staat u centraal

U bent slechts één afspraak verwijderd van het geholpen worden aan uw rugklachten. Pijnbestrijding van onder andere rugklachten is in onze praktijk in Almere dagelijkse aan de orde. Ruim 20 jaar ervaring en een lange lijn tevreden klanten gaat u voor en onze kwaliteitseisen blijven onverminderd hoog, om uw gezondheid te kunnen garanderen. Met de nieuwste methoden en jaren ervaring is pijnbestrijding van uw rugklachten geen probleem voor ons in Almere. Laat pijnklachten uw leven niet langer beheersen en neem snel contact op met Chiropractie Rodermans.