Skip to content

Pijnbestrijding rugklachten Amsterdam

Neem contact op!

Pijnbestrijding rugklachten Amsterdam

Neem contact op!

Bij Chiropractie Rodermans in Amsterdam helpen wij u snel met pijnbestrijding rugklachten, nekklachten, etc.. Met onze doelgerichte methodiek en hoogopgeleide behandelaars hebben we in de afgelopen jaren een enorme lijst aan tevreden klanten kunnen opbouwen. Met behulp van manuele therapie behalen wij pijnbestrijding van onder andere rugklachten in Amsterdam. Dit alles uiteraard zonder het gebruik van pillen, operaties of injecties. Met een vakkundig paar handen en jaren aan ervaring, aangescherpt met regelmatige bijscholing in de modernste technieken is onze chiropractor klaar om u direct te helpen. Met onze hoge kwaliteitseisen kunnen wij effectieve pijnbestrijding leveren voor uw rugklachten in onze praktijk in Amsterdam. De oplossing voor uw pijn-/ rugklachten is dichterbij dan u denkt.

 

Meteen een afspraak maken?


Praktijk Pijnbestrijding Rugklachten Amsterdam

Telefoon: 020 – 671 62 60
Email: amsterdam@rodermans-kirtley.nl


 

Onze aanpak voor pijnbestrijding van rugklachten in Amsterdam

Onze methoden voor het verlichten van uw pijnklachten beginnen met een afspraak in onze praktijk in Amsterdam om de oorzaak van uw klachten vast te stellen. Pijnbestrijding van onder meer rugklachten kan vaak betekenen dat een geheel ander deel van het lichaam een probleem heeft. Door het lichaam als één geheel te behandelen kan de chiropractor pijnklachten in uw benen oplossen door uw rug of nek te corrigeren. Deze holistische aanpak geeft ons de mogelijkheid om een breed scala aan pijnklachten te verlichten en uiteindelijk weg te nemen.

 

Hoe werkt de pijnbestrijding?

De pijnbestrijding van rugklachten is een van de meest voorkomende problemen in onze praktijk in Amsterdam. Vaak ligt de oorzaak van deze klachten in een kleine verschuiving in uw ruggengraat. De chiropractor gaat doelgericht te werk met manuele therapie om de pijn te verlichten. Door druk uit te oefenen op specifieke punten op uw rug wordt de wervelkolom gecorrigeerd, waarmee de pijn wordt verlicht. Het is voor deze vorm van pijnbestrijding van onder meer rugklachten belangrijk dat u regelmatig bij ons langskomt in Amsterdam. Ook als de pijnklachten al verdwenen zijn is het van belang dat u het behandeltraject volledig doorloopt. Door de wervel in de gecorrigeerde positie te blijven houden, gaat uw lichaam deze positie als standaard beschouwen. Op dat moment is de pijnbestrijding van uw rugklachten compleet, aangezien wij de oorzaak van de klachten hebben weggenomen.

 

Rodermans chiropractors

Ons team van vakkundige professionals is verantwoordelijk voor een lange lijst tevreden mensen. Zij doen elke dag hun uiterste best om aan onze strenge kwaliteitseisen te voldoen zodat ze de zorg kunnen leveren die u mag verwachten van ons. Voor pijnbestrijding van uw rugklachten hebben wij in Amsterdam een op uw klachten afgesteld behandelplan klaarliggen. Laat pijn u niet langer de baas zijn en neem contact op met Chiropractie Rodermans.