Skip to content

Rugklachten Almere

Neem contact op!

Rugklachten Almere

Neem contact op!

Bij nieuwe of terugkerende rugklachten kunt u bij ons in Almere snel en vakkundig geholpen worden. Wij hebben een chiropractor klaarstaan om direct het juiste behandelplan op te zetten, speciaal gericht op uw specifieke pijnklachten. Het zal u verbazen hoeveel verschillende plekken op uw lichaam pijn kunnen doen als gevolg van een kleine onbalans in uw rug of nek. Voor dit soort rugklachten is in Almere een chiropractor ideaal, aangezien de behandeling geen gebruik maakt van pillen, injecties of operaties.

Meteen een afspraak maken?

 


Praktijk Rugklachten Almere

Telefoon: 036 – 534 38 83
Email: almere@rodermans.nl


 

Hoe behandelen wij uw rugklachten in Almere

De ene rug is de andere niet en hoe uw behandelplan er uit ziet hangt heel erg af van wat uw precieze klachten zijn, en of er voor u nog andere factoren meewegen. Uw behandelplan neemt dit alles in acht en is met precisie op uw rugklachten afgestemd. Met behulp van een vaak relatief korte behandeling, meerdere keren per week voor een aantal weken, pakken wij het probleem bij de bron aan. Veel voorkomende oorzaken van rugklachten in onze praktijk in Almere komen voort uit een kleine afwijking in uw rug of nek. Een wervel die een paar millimeter van zijn plaats ligt klinkt ongevaarlijk. Maar door deze verplaatsing kan uw zenuwstelsel, de centrale verbinding tussen lichaam en hersenen, bekneld raken. Deze beknellingen openbaren zich vervolgens als rugklachten of andere pijnklachten.

 

Hoe werkt het?

Met behulp van manuele therapie kunnen wij deze rugklachten bestrijden in onze praktijk in Almere. Door kleine hoeveelheden druk toe te passen op uw ruggengraat worden wervels gecorrigeerd, waarmee de chiropractor de beknelde zenuwen bevrijdt. Deze correctie moet met regelmaat uitgevoerd worden, ook als de rugklachten al verdwenen zijn. Door de behandeling regelmatig te herhalen, ziet het lichaam de nieuwe, gecorrigeerde positie van de wervel als standaard. Op deze manier worden uw rugklachten ook op de lange termijn verholpen. Het is aan te raden om na een paar maanden tot een jaar nog even een controleafspraak te maken, maar doorgaans blijft de correctie permanent.

 

Behandeling of alleen consult

Wij helpen u graag van uw rugklachten af in onze praktijk aan de Randstad in Almere. Of u nu een volledig behandelplan wilt of alleen een consult, wij staan voor u klaar. Onze chiropractors hebben jaren ervaring opgedaan in het genezen van rugklachten voor jong en oud in Almere. U hoeft zich geen zorgen te maken over medicijnen of ingrijpende operaties. Onze holistische methoden vereisen alleen een goed afgesteld plan en een goed opgeleide behandelaar. Heeft u rugklachten en woont u in of om Almere, neem dan snel contact met ons op.