Skip to content

Rugklachten Amsterdam

Neem contact op!

Rugklachten Amsterdam

Neem contact op!

Heeft u rugklachten en woont u in of om Amsterdam? Chiropractie Rodermans plant graag een afspraak voor u in om z.s.m. te beginnen aan een oplossing. Onze professionals staan klaar om zonder enige vorm van operatie of medicatie uw rugklachten aan te pakken. Of u nu last heeft van uw nek, benen of algemene rugklachten maakt bij ons in de praktijk in Amsterdam niet uit. Onze methoden worden constant aangescherpt door bijscholing in de modernste technieken. Met een lange lijst tevreden klanten kunnen wij gerust zeggen dat wij raad weten met uw rugklachten in Amsterdam en omstreken.

 

Meteen een afspraak maken?


Praktijk Rugklachten Amsterdam

Telefoon: 020 – 671 62 60
Email: amsterdam@rodermans-kirtley.nl


 

Behandelen van uw rugklachten in de praktijk in Amsterdam

Chiropractie stelt dat het lichaam als geheel moet worden behandeld. Pijnklachten in uiteenlopende plaatsen kunnen teruggeleid worden naar een geheel ander deel van het lichaam, veelal de rug of nek. Uw rugklachten zijn veelal het gevolg van een iets beknelde zenuw in uw wervelkolom, vaak doordat een wervel een paar millimeter van zijn plaats is geschoven. Dit klinkt als weinig, maar kan voor chronische pijnklachten zorgen. Onze chiropractor verhelpt deze rugklachten in onze praktijk in Amsterdam met behulp van manuele therapie.

 

Hoe werkt het?

Door druk uit te oefenen op de verschoven wervel en omliggende delen van de rug wordt de ruggengraat gecorrigeerd. De beknelde zenuw wordt bevrijd en de rugklachten zullen afnemen. Het is vervolgens zaak om deze pijnklachten permanent te verhelpen. Een verschoven wervel kan weer terugschuiven naar zijn originele, verkeerde positie, waardoor de rugklachten voor u terugkeren. Het lichaam moet de gecorrigeerde positie beschouwen als de norm. Dit wordt bewerkstelligd door de wervel gedurende een paar maanden in de gecorrigeerde positie te behouden met regelmatige sessies bij de chiropractor.

 

Wij lossen uw pijnklachten op

Bij rugklachten of andere pijnklachten zijn wij in onze praktijk in Amsterdam op alles voorbereid. Met ruim 20 jaar ervaring en een team van vakkundig opgeleide professionals. Onze chiropractors maken maar al te graag tijd voor u vrij om u te kunnen helpen met uw rugklachten. Wij stellen aan de hand van een doelgericht en grondig onderzoek een behandelplan samen. Onze behandeling gaat geheel volgens de principes van manuele therapie en vereisen daardoor geen enkele vorm van operatie of medicatie. Met een deskundige en hoogopgeleide chiropractor kunt u snel verlichting verwachten van uw rugklachten. Wacht niet langer en neem direct contact op met Chiropractie Rodermans voor een afspraak.