Skip to content

Lezingen

Op verzoek verzorgen wij lezingen voor groepen zoals (para)medici, verloskundigen, kraamverzorgenden, scholen, verenigingen en ouderencentra.

Lezingen

Op verzoek verzorgen wij lezingen voor o.a. (para)medici, verloskundigen, kraam­verzorgenden, scholen en ouderencentra.

Op verzoek verzorgen wij lezingen voor groepen zoals (para)medici, verloskundigen, kraamverzorgenden, scholen, verenigingen, ouderencentra en bedrijven.

 

Het uitgangspunt bij het geven van deze lezingen is om meer informatie te geven over gerichte onderwerpen en hierbij uiteen te zetten in hoeverre (neurologische) chiropractie een bijdrage kan leveren aan de gezondheid, welzijn en mobiliteit bij specifieke groepen mensen die binnen het verzorgingsgebied liggen.

 

U kunt denken aan onderwerpen als: hernia, whiplash, duizeligheid, ouderdom en aanverwante klachten, zwangerschap, klachten bij kinderen en sportblessures. Een goede werkhouding en overbelasting voorkomen op de werkplek.

 

Tevens richten wij, vanuit de neurologische chiropractie, ons op PCS (hersenschudding), Dyslexie, ADHD, Autisme, Distonie-Parkinson, Torticollis. Mocht uw aandachtspunt er niet tussen staan neemt u dan gerust contact met ons op of er een mogelijkheid bestaat om over uw onderwerp een lezing te verzorgen.